18 Eylül 2012 Salı

büro mobilyası,büro mobilyaları,büro mobilya,


Dikdörtgeni andıran görüntüsü  ile sade bir yapı çizen masa, perde ile bir bütün halde üretilmektedir. Perde ortasında bulunan, paralel kesikler ortada birleşim göstermektedir. Dolap, 4 kapaktan oluşmakta olup ortada klasör ve aksesuar koymak için bölme vardır. Perdede olan paralel çizgiler, sehpada da işlenmektedir her iki ürün de simetrik açıdan oldukça uyum sağlamaktadır. Etajer, klavyelik ve tek kapaklı bölmeden oluşmaktadır.
Ahşap üzerine, cila ve son kat işlemleri uygulanan ürün, Masa kısmı, Alpi Wenge, ön şeritler ise Zeytin renginde üretilmektedir. Abanoz, Wenge, Lake renklerinde de üretimi yapılmaktadır.
MASA:
240x100x76.5cm ölçülerindedir.Tabla,8cm kalınlığındadır ve üzeri ahşap kaplamalı MDF kullanılmıştır. Masa üzerinde,8mm MDF üzeri suni deri kaplı sümen vardır. Masa tablası altında 45x45x60cm ölçülerinde,18mm MDF den bir adet kapaklı ve bir adet üç çekmeceli olmak üzere iki keson vardır.  Çekmeceler merkezi kilitli olup,teleskopik çift açılımlı ray kullanılmıştır. Masa perdesi olarak,eğrisel formda kesilmiş,üzeri cilalı ahşap kaplı  18mm MDF ler kademeli bir birleşim oluşturmuştur.
SEHPA:
110x65x40cm ölçülerindedir.Tabla ve ayaklar 8cm kalınlığında olup,üzeri ahşap kaplamalı MDF kullanılmıştır.Sehpa perdesi olarak,eğrisel formda kesilmiş,üzeri cilalı ahşap kaplı  18mm kalınlığındaki MDF ler kademeli bir birleşim oluşturmuştur.
ETAJER:
130x60x76.5cm ölçülerindedir.Tabla ve ayaklar,8cm kalınlığında olacak, üzeri ahşap kaplamalı MDF kullanılmıştır. Etajer tablası altında 25x45x60cm 18mm MDF  den bir adet kapaksız kasa dolabı ve 45x45x60cm ölçülerinde bir adet üç çekmeceli keson vardır.  Çekmeceler merkezi kilitli olup teleskopik çift açılımlı ray kullanılmıştır. Yan ayaklarda 5x20cm ölçülerinde CD koymak için iki adet çekmece vardır.
DOLAP:
270x53x130h cm ölçülerindedir.Üst,alt ve yan taçlar 8cm kalınlığında olacak ve malzeme olarak, üzeri ahşap kaplamalı mdf kullanılmıştır.İç dolaplarda malzeme olarak 18mm MDF kullanılacak ve siyah lake rengine boyanmıştır.Dolap,altı kapaklıdır.Kapaklar için,18mm kalınlığında ve üzeri ahşap kaplamalı mdf kullanılmştır.Raf bölümünde CNC de şekil verilmiş ve kademeli olarak birleştirilmiş 18 mm kaplamalı mdf den oluşan perde bulunmaktadır..
ARKA PANO:
465x15x270cm ölçülerinde olacak, üzeri ahşap kaplamalı MDF kullanılmıştır.80x3x20cm lik 4 adet rafı mevcuttur. Işıklandırma panosunda montajı kolaylaştırmak için,özel kapak bulunmaktadır.Pano üst tacında 12×50 watt 5 adet halojen spot vardır.
·         Bütün ürünlere:
·         Cila işlemi iki kat  poliüretan dolgu ve üzerine polyester dolgu uygulanıp son kat  ipek mat  sayarlak işlemleri yapılacaktır. Yapılan cila işlemi 1.sınıf olup hata olmayacaktır.
·         Bütün ürünler  Demonte ve minifix sistemi  ile üretilip çok sağlam ambalajla sevkiyatı yapılacaktır.
hisar ofis mobilyaları
www.hisarofismobilyalari.com
büro mobilyası
büro mobilyaları
büro mobilya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder