30 Temmuz 2012 Pazartesi

KLASİK MAKAM TAKIMLARI-ofis mobilyaları-büro mobilyası

KLASİK MAKAM TAKIMLARI-OFİS MOBİLYALARI



makam mobilyalarında klasikliğin yeri yıllardır değişmemiş hep yerini korumuştur. Makam gruplarında klasik takımlar seçilirken makam sahibi olan kişi aslında kendi bulunduğu konumu makamını ziyaret eden gerek müşterisine gerekse ziyaretçisini ağırlamakta büyük rol oynar.


Dışarıdan bakıldığı zaman ilk bakış ve intibah çok önemlidir. İlk bakışta kendi makamını ve mobilya zevkini karşı tarafa hissettirmek her zaman anlatımdan daha ekin olmuştur. Siz makamınız hakkında hiçbir yorum yapma gereği duymadan kullanmış olduğunuz ofis mobilya takımınız hem vizyonunuzu hem de ekonomik gücünü yansıtır. Çalışma 
 hayatında her ikisi de bir işletme için vazgeçilemez unsurdur. Gerek gücü gerekse prestiji yansıtabilmek çok az materyallerle olurbunların en başında da ofis mobilyası gelir.


İş prestijinizi çalışmış olduğunuz iş kolunda mal sattığınız müşteriye güven verebilmekte makam grubunuz en etkin rolü üslenir. Sizin çalışmış olduğunuz sektör hangisi olursa olsun ticaret yaptığınız yada ikili ilişkide bulunduğunuz insanlara kişiliğiniz ve prestijinizi daha iyi yansıtarak ve size gerekli olan öz güveni sağlamış olacaktır.



HİSAROFİS MOBİLYALARI

www.hisarofismobilyalari.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder